Livsvigtigt

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere hos Livsvigtigt

Støtte i vores arbejde

Landsindsatsen EN AF OS har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark – altså slut med diskrimination og udelukkelse af mennesker, der har eller har haft en psykisk sygdom.

Det skal være lettere for den enkelte med psykisk sygdom at leve et fuldt og godt liv som en ligeværdig del af samfundet.

Dansk Psykoterapeutforenings vigtigste opgaver er at sikre en høj kvalitet i det psykoterapeutiske arbejde, at forbedre vilkårene for psykoterapi og psykoterapeuter i Danmark, og at gøre det nemt og trygt for alle at få hjælp fra en veluddannet og erfaren psykoterapeut. Foreningen sikrer, at det psykoterapeutiske arbejdet bliver udført på basis af veldokumenterede metoder samt faglige og etiske standarder

Foreningen arbejder for, at flere udsatte borgere får adgang til ydelser hos psykoterapeuterne. Dansk Psykoterapeutforening arbejder for at få beskyttet titlen ”psykoterapeut” for at sikre kvalitet for borgerne i Danmark.

Børnebasen er en søge- og vidensplatform til fagpersoner, som arbejder med udsatte børn og unge mellem 0-23 år samt familier. Børnebasen er den eneste søgeplatform i Danmark, som samler hele børne-/familieområdet.

Socialrådgivere og andre fagpersoner kan altså på en nem og hurtig måde finde ALLE typer af tilbud – både de indgribende og de forebyggende.

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling. Rådgivningen er målrettet alle aldersgrupper og gælder både for dig, der lige er blevet ramt af en andens selvmordshandling, og dig, der blev det for år tilbage. Er du ny pårørende til en selvmordstruet person, kan det være hensigtsmæssigt at kontakte én uden for familien for at undgå at gå i panik og blive væltet af ængstelse.

I samarbejdet med NEFOS står Livsvigtigt for undervisning og oplæring af nye frivillige rådgivere til at kunne varetage individuelle- som gruppeforløb. Vi er selv aktive udøvende i de tilbud, NEFOS udbyder, og gennemfører gruppe- og individuelle forløb.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Livsvigtigt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores kurser på arbejdspladser og skoler om mistrivsel og selvmordsfare. Vi ser frem til din henvendelse.

Skriv til os

Kursustilmelding

Udfyld nedenstående kontaktformular med dine oplysninger for at deltage i kurset. Vi kontakter dig hurtigst muligt med yderligere information.