Supervision
Gruppesupervision
Livsvigtigt tilbyder gruppesupervision som metode til at:
- opbygge resiliens
- forebygge belastningsskader
Gruppesupervision tilbyder medarbejdere et rum for fagpersonlig refleksion og udvikling. Supervision opbygger resiliens hos medarbejderen samt robusthed til fortsat at kunne honorere de mellemmenneskelige og følelsesmæssige opgaver, medarbejderen møder i sit arbejde.
Gruppesupervision forebygger belastningsskader hos medarbejdere, der i deres daglige arbejde stiller sig til rådighed over for andre mennesker, hvor de skal honorere forskellige menneskelige krav: Mennesker, der er syge, i krise, er psykisk sårbar eller syg, har følelsesmæssige belastninger og andet.
Gruppesupervision foregår ved, at deltagerne melder sig til et forløb over et antal gange, eller arbejdspladsen kan bestille gruppesupervision til arbejdspladsen.
- Lukkede supervisionsgrupper for psykisk førstehjælpere
- Lukkede supervisionsgrupper for trivselsgruppeledere
- Åbne supervisionsgrupper for ressourcepersoner, der er omkring mennesker, der er psykisk sårbare og/eller er i mistrivsel
- Du lærer egne ressourcer og beskyttelsesfaktorer
at kende. - Du opbygger til modstandskraft.
- Supervision beskytter dig imod at udvikle belastningsskader.
- Reducerer isolations- og forkerthedsfølelsen.
- I styrker og udvikler det kollegiale fællesskab.
- Bearbejder og integrerer ophobede belastninger – traumereducerer.
- Skaber arbejdsglæde og ressourcestærke medarbejdere.
- Ansatte, der i deres arbejde har funktion som hjælper eller har ansvar for at sætte rammen for ansattes trivsel.
- Ansatte, der dagligt arbejder i et mentalt og følelseskrævende arbejdsmiljø, hvor arbejdsopgaverne stiller krav om indlevelse og at kunne håndtere medmenneskers smerter følelsesmæssigt som mentalt.
Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte Livsvigtigt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores kurser på arbejdspladser og skoler om mistrivsel og selvmordsfare. Vi ser frem til din henvendelse.