Livsvigtigt

Kurser

Liste over kurser og grupper

PDF-dokumenter med information
Trivselsgruppeleder

Som trivselsgruppeleder er du med til at flytte mistrivsel mod trivsel og skabe sund udvikling.

Lær psykisk førstehjælp

Psykiske førstehjælpere kan tidligt spotte og handle på faresignaler, når et medmenneske udviser tegn på mistrivsel eller selvmordsfare.

Supervision i gruppe

Hjælperens eksponering for andre menneskers traumer giver høj risiko for belastningsskader og sekundær traumatisering. Forebyggende praksis skaber resiliens og fagpersonlig læring og udvikling.

Trivselsgruppe

I trivselsgruppen er der plads til dig. Det hjælper at være sammen med andre, når det er svært.

Spot faresignaler på mistrivsel

Lær at spotte faresignalerne, når et medmenneske er i mistrivsel eller selvmordsfare. Når dette sker, bør omgivelserne reagere og yde psykisk førstehjælp. Alle kan lære det!

Dialogmøde

Lær, hvordan I kan bryde tabuet og handle rettidigt og konstruktivt, når mistrivsel og selvmordsfare er på spil. Ved faresignaler bør nøglepersoner kunne handle, samt bringe personen til rette hjælp.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Livsvigtigt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores kurser på arbejdspladser og skoler om mistrivsel og selvmordsfare. Vi ser frem til din henvendelse.

Skriv til os

Kursustilmelding

Udfyld nedenstående kontaktformular med dine oplysninger for at deltage i kurset. Vi kontakter dig hurtigst muligt med yderligere information.