Livsvigtigt

Kurser

Liste over kurser og grupper

PDF-dokumenter med information
Trivselsgruppeleder

Som trivselsgruppeleder er du med til at flytte mistrivsel mod trivsel og skabe sund udvikling.

Trivselsgruppe for unge

Har du også brug for at snakke og være sammen med andre? Det hjælper at være sammen med andre, når det er svært. Det hjælper at snakke med andre om, hvordan du har det og blive lyttet til.

Supervision i gruppe

Hjælperens eksponering for andre menneskers traumer giver høj risiko for belastningsskader og sekundær traumatisering. Forebyggende praksis skaber resiliens og fagpersonlig læring og udvikling.

Lær psykisk førstehjælp

Psykiske førstehjælpere kan tidligt spotte og handle på faresignaler, når et medmenneske udviser tegn på mistrivsel eller selvmordsfare.

Trivselsgruppe

I trivselsgruppen er der plads til dig. Det hjælper at være sammen med andre, når det er svært.

Trivselsgruppe for voksne

Ingen bør være alene, når det er svært. Det hjælper at snakke med andre om, hvordan du har det og blive lyttet til. Når én heler, heles andre omkring!

Spot faresignaler på mistrivsel

Lær at spotte faresignalerne, når et medmenneske er i mistrivsel eller selvmordsfare. Når dette sker, bør omgivelserne reagere og yde psykisk førstehjælp. Alle kan lære det!

Dialogmøde

Lær, hvordan I kan bryde tabuet og handle rettidigt og konstruktivt, når mistrivsel og selvmordsfare er på spil. Ved faresignaler bør nøglepersoner kunne handle, samt bringe personen til rette hjælp.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Livsvigtigt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores kurser på arbejdspladser og skoler om mistrivsel og selvmordsfare. Vi ser frem til din henvendelse.

Skriv til os

Kursustilmelding

Udfyld nedenstående kontaktformular med dine oplysninger for at deltage i kurset. Vi kontakter dig hurtigst muligt med yderligere information.